Головна  →  Новини  →  19 листопада 2019

У Солом’янському районі привітали зі святом та відзначили кращих студентів

У Солом’янському районі привітали зі святом та відзначили кращих студентів

У Солом’янському районі молодь привітали з Міжнародним днем студента. З нагоди свята в.о. голови райдержадміністрації Володимир Бялковський та народний депутат Роман Грищук відзначили кращих студентів солом’янських ВИШів, які не лише досягли значних результатів у навчанні, але також беруть активну участь у житті студентства.

«Саме у ці роки особливо відчуваєш ту енергію, драйв, бажання долати усі перешкоди та відкривати перед собою нові горизонти. Бажаю, щоб ці якості були з вами й у дорослому житті», – звернувся Володимир Бялковський до молоді.

Він додав, що на території району сьогодні навчається більше 65 тис. студентів, що робить його одним з найбільших студентських районів Києва.

Згадав про своє студентство та побажав молоді самореалізації також народний депутат Роман Грищук. За його словами, розвиток освіти в Україні та здобуття якісних знань – сьогодні пріоритетне завдання для держави.

Окрім привітань, кращим студентам вищих навчальних закладів, що розташовані у районі, вручили листи-подяки, символічні кубки переможців та подарунки.

«Один із сьогоднішніх подарунків – годинник – нехай буде вам згадкою про те, що найголовніше в нашому житті – час. Тому не витрачайте його даремно! Мрійте, рухайтесь, і все у вас буде на висоті! А ми зі свого боку будемо завжди вам допомагати та підтримувати», - зазначив Володимир Бялковський.

Довідково.

У Солом’янському районі працюють заклади вищої освіти відомі не лише в Україні, а й за її межами, а саме: Національний технічний університет України «Київський політехнічний  інститут імені Ігоря Сікорського», Національний авіаційний університет, Державний університет телекомунікацій, Національна академія внутрішніх справ, Київський національний університет будівництва і архітектури.

Також у районі проводять свою діяльність Інститут управління і права Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого та Інститут історичної освіти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена