Головна  →  Новини  →  26 листопада 2019

У Солом’янському районі посилюють ефективність роботи завдяки якісній комунікації між владою та громадськістю

У Солом’янському районі посилюють ефективність роботи завдяки якісній комунікації між владою та громадськістю

У Солом’янському районі відбулось засідання новоствореної Ради з питань свободи слова при райдержадміністрації за участю керівника апарату Олександра Короля, представників структурних підрозділів РДА та КП «Керуюча компанія». Зустріч присвятили важливості функціонування колцентрів та їх ефективної роботи у взаємодії з місцевою адміністрацією.

Взяв участь у засіданні, а також зорієнтував учасників на плідну роботу, в.о. голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський.

Так, спільно з представниками Диспетчерської служби району, служби 1557, відділу зі звернень громадян і ЦНАПу обговорили найактуальніші питання, які турбують мешканців. Насамперед, у сфері житлово-комунального господарства. У зв'язку з цим запропоновано розглянути можливі кроки для максимального інформування населення щодо стану справ у районі. Після обміну думок та конструктивних пропозицій вирішено продовжити напрацьовувати рекомендації на наступних засіданнях.

Зазначимо, що головою тимчасового складу ради одноголосно обрано Маріанну Хмельницьку — уповноваженого представника ГО «Відрадний.Інфо».

Довідка
Детально ознайомитись з членами тимчасового складу Ради з питань свободи слова при Солом'янській РДА та положенням можливо за посиланням
Робота Ради базується на засадах відкритості та із врахуванням всіх думок місцевих мешканців.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена