Головна  →  Новини  →  27 листопада 2019

Олена Горпинченко зобов’язала підрядника виправити недоліки з облаштування дитячих майданчиків

Олена Горпинченко зобов’язала підрядника виправити недоліки з облаштування дитячих майданчиків

Заступник голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко перевірила, як виконуються роботи з облаштування дитячих майданчиків в рамках реалізації Громадського бюджету в районі. Під час спільного з авторами проектів огляду виявлено численні недоліки.

Зокрема, на вул. Васильченка, 3 (проект №399), де підрядник зобов’язаний встановити сучасний дитячий майданчик, неякісно укладено штучну траву. Також проблеми зафіксовані на вул. Смоленська, 5/1, яка очікує на модернізацію майданчику (проект №552) та встановлення паркану для безпечного відпочинку дітей (проект №523).

У зв’язку з цим Олена Горпинченко доручила підрядній організації упродовж тижня ліквідувати всі виявлені недоліки та завершити визначені роботи. Заступник голови РДА також наголосила представнику профільного управління про посилення контролю за якістю виконання робіт і строками.

«Вам (підрядна організація – ред.) дається тиждень на виправлення помилок. Використайте цю можливість, доки погода ще сприяє», - заявила Олена Горпинченко.

Зазначимо, що завдяки Громадському бюджету кияни щороку реалізують сотні проектів, які поліпшують життя столиці. Цьогоріч за кошти міста лише у Солом’янському районі планується втілити 45 важливих і цікавих ідей мешканців.

Дякуємо Тетяні Ковальовій та Оксані Зарембі за активну участь у життєдіяльності району!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена