Головна  →  Новини  →  30 листопада 2019

Зустріч керівництва району з ветеранським активом Солом'янки

Зустріч керівництва району з ветеранським активом Солом'янки

Днями будівля Солом’янської адміністрації приймала у себе поважних гостей - представників районної організації ветеранів, які традиційно зібрались для проведення звітно-виборчої конференції. У її роботі взяли участь делегати від первинних, громадських та державних організацій та колективів, народний депутат Анна Пуртова, в.о. голови РДА Володимир Бялковський, заступник голови і начальники структурних підрозділів.

Насамперед Володимир Бялковський подякував поважним мешканцям району, життєвий шлях яких є прикладом мужності та незламності для молодого покоління.

«Ваша активність в житті району, у розвитку ветеранської спільноти надихає кожного і мене передусім. Ми завжди будемо прислуховуватись до вашої думки і намагатимемось всіляко сприяти діяльності цієї організації, захищаючи інтереси наших ветеранів», - звернувся до присутніх в.о. голови РДА.

Із звітом про роботу організації, її досягнення виступив голова ради ветеранів генерал-лейтенант Борис Парафейніков. У своїй доповіді він проаналізував проведену діяльність у захисті законних прав, соціальних, економічних та вікових інтересів ветеранів, зокрема, розповів про взаємодію з районною адміністрацією.

Під час конференції також було обрано нову Раду ветеранів Солом’янського району на 2019-2023 роки, новий склад Ревізійної комісії та обговорено напрямки подальшої діяльності.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена