Головна  →  Новини  →  13 грудня 2019

У Солом’янському районі відпрацювали екстрену евакуацію школярів

У Солом’янському районі відпрацювали екстрену евакуацію школярів

У загальноосвітній школі №69 (вул. Донецька, 25) пройшла навчальна евакуація учнів та вчителів у разі виникнення надзвичайної ситуації. Посеред навчального дня сигналом «Тривога» оголошено про умовну пожежу та негайну евакуацію.

Координував відпрацювання практичних дій в.о. голови комісії з питань ТЕБ та НС Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський. Також перевірили знання присутніх начальники профільних підрозділів РДА та начальник районного управління ДСНС України у м. Києві.

Упродовж 2 хвилин 26 секунд всі 835 учнів під чітким керівництвом дорослих швидко залишили будівлю. Тримаючись за руки, першими вийшли початківці, за ними – випускні класи. Шляхами евакуації відійшли на безпечну відстань також вчителі та персонал, останнім залишив заклад його директор.

«Хоч для дітей евакуація виглядає, ніби гра, однак такі практичні навчання їх змалечку спонукають сумлінно ставитися до власної безпеки та неухильно дотримуватись елементарних правил», - підскреслив Володимир Бялковський.

Зазначимо, наразі в районі працює 4 школи і 2 дитячі садки, що мають дерев'яні перекриття. З метою протипожежної безпеки Управління освіти Солом'янського району в обов'язковому порядку обробляють конструкції протипожежною сумішшю.

Солом’янська адміністрація та районне управління ДСНС України у м. Києві нагадує про правила застосування піротехніки, користування електроприладами та поведінки на льоду.

Бережіть себе та своїх рідних!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена