Головна  →  Новини  →  28 грудня 2019

Довгожителя Солом'янського району привітали зі 100-річним ювілеєм

Довгожителя Солом'янського району привітали зі 100-річним ювілеєм

Сьогодні, 28 грудня, у Солом'янському районі свій 100-й день народження відзначає ветеран Другої світової війни, полковник та педагог Опенько Василь Михайлович. У святковий день до іменинника в гості з привітаннями завітали заступник голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко, голова ради Солом’янської  районної організації ветеранів генерал-лейтенант Борис Парафейніков, помічниця народного депутата Анни Пуртової та дружній колектив товаришів.

«Василю Михайловичу, я щиро Вами захоплююсь! Ви випромінюєте ту життєлюбність, оптимізм і силу духу, чого часто не вистачає навіть молодому поколінню. Здоров’я Вам міцного, радості і довгих років життя, адже Ваші знання і безцінний досвід особливо важливі сьогодні, коли поряд з ініціативою молодих потрібна мудрість і розсудливість старших», – зазначила Олена Горпинченко, відзначивши ювіляра Листом вдячності.

Вона також додала, що Солом’янський район сьогодні збагатшав на 32-го довгожителя, який перетнув віковий рубіж.
 
Окрім слів побажань,  імениннику вручили цінні подарунки та корисні смаколики. А під час дружнього чаювання з гостями та в колі великої родини дідусь розповів веселі історії, дав мудрі поради, а також запросив усіх приєднатись до святкування свого вже 101-го дня народження.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена