Головна  →  Новини  →  27 січня 2020

Олена Горпинченко миттєво відреагувала на звернення мешканців району

Олена Горпинченко миттєво відреагувала на звернення мешканців району

Сьогодні виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко провела виїзну нараду на вул. Борщагівська, 152 щодо невідкладного упорядкування прибудинкової території та створення комфортних умов для пересування жителів.

На виїзді були начальники профільних підрозділів РДА, керівництво КП «Керуюча компанія» та представники ДТЕК «Київські електромережі» і районного управління ДСНС.

Під час обходу Олена Горпинченко зауважила щодо недоліків прибудинкової території та доручила комунальникам їх негайно усунути. Зокрема, у найкоротші строки відремонтувати старі сходи та прибрати будівельне сміття. А для максимально комфортного руху громадян на прибудинковій території цьогоріч буде проведено асфальтування. Водночас за дорученням керівництва району буде направлено звернення до ДТЕК «Київські електромережі» щодо нормалізації електропостачання будинку та приведення мереж до технічних норм.

Особливу увагу учасники приділили й міській програмі співфінансування, яка дозволяє спільними зусиллями пришвидшити темпи покращення стану будинку і території. Разом з жителями планується проведення наступних зустрічей для обговорення планів.

Також на виїзді в.о. голови РДА перевірила, як комунальники реагують на звернення мешканців, оглянувши результат робіт з відновлення сходів будинку на вул. Петра Радченка, 21А.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена