Головна  →  Новини  →  10 лютого 2020

У Солом’янському районі працюють пункти обігріву та банки одягу (+ список адрес)

У Солом’янському районі працюють пункти обігріву та банки одягу (+ список адрес)

У зв’язку з погіршенням погодних умов та з метою попередження випадків переохолодження у Солом’янському районі працюють пункти обігріву та банки одягу.

  • «Будинок соціального піклування», вул. Суздальська, 4/6 (цілодобово);
  • Територіальний центр соціального обслуговування Солом’янського району м. Києва, б-р В. Гавела, 83-а (08:30-17:30);
  • філія Територіального центру соціального обслуговування Солом’янського району м. Києва, вул. Волинська, 2 (08:30-17:30).

За інформацією УПСЗН Солом'янської РДА, громадяни, які звертаються до пунктів обігріву, можуть отримати гарячі напої та печиво, теплий одяг та першу допомогу.

Водночас у Будинку соціального піклування (вул. Суздальська 4/6, тел. 497-41-81) особи без визначеного місця проживання можуть переночувати у відділенні нічного перебування та  отримати соціальні послуги.

Крім того, щоденно з 13:10 до 13:30 на Залізничній станції Київ-Волинський організовано роботу виїзної бригади соціального патруля, гаряче харчування для бездомних осіб.

За ініціативою БО «БФ Життєлюб» у Солом’янському районі також організовано роздачу гарячих обідів на б-рі Вацлава Гавела, 4 щоденно з 13:00 до 14:00, крім четверга, та на перехресті вул. Сурікова, 3 та просп. Повітрофлотського, 24 кожен день з 13:00, крім суботи.

У разі виявлення осіб, які потребують такої допомоги, просимо вас не бути байдужими та повідомити їм цю інформацію.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена