Головна  →  Новини  →  19 лютого 2020

У Солом’янському районі відзначили Міжнародний день дарування книжок

У Солом’янському районі відзначили Міжнародний день дарування книжок

Упродовж 10-16 лютого бібліотеки Солом’янського району влаштували акцію з нагоди Всесвітнього дня дарування книжок. Кожен охочий міг подарувати улюбленій бібліотеці книги, поповнивши її фонд й давши змогу іншим людям познайомитися з цікавою літературою.

Зокрема, українська поетеса, волонтерка на ниві культури, а зараз і бібліотекарка Тетяна Яровицина передала у фонд Центральна бібліотека Солом'янки на Освіти,14а власну колекцію книжок. Серед них авторські та колективні збірки творів сучасних українських поетів та письменників.

Водночас бібліотека №13 організувала виїзну акцію з викладкою книжок, подарованих постійними користувачами та дарувальниками бібліотеці.  Кожен книголюб Відрадного міг вибрати собі уподобану книжку у подарунок.

Бібліотека ім. Гончара, що на вул. Шепелєва,13, подарувала книжки для Бібліотеки Української Книги (БУК) з міста Сєвєродонецьк (Луганщина), якою опікується Всеукраїнське товариство «Просвіта».

Подивувала наймолодших читачів і бібліотека ім. М.Реріха, подарувавши вихованцям садочку №360 цікаву та яскраву книжку. Під час зустрічі присутні читали книжки вголос, розгадували загадки та роздивлялися ляльки-мотанки.

Нагадаємо, у холі Солом’янської райдержадміністрації працює безкоштовна міні-бібліотека для обміну літературою за принципом буккросинг. Подаруйте книгам друге життя!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена