Головна  →  Новини  →  21 лютого 2020

Олена Горпинченко: «Понад 90 дворів та міжквартальних проїздів району отримають нове асфальтне покриття»

Олена Горпинченко: «Понад 90 дворів та міжквартальних проїздів району отримають нове асфальтне покриття»

У 2020 році в Солом’янському районі капітально відремонтують асфальтне покриття прибудинкових територій та міжквартальних проїздів за 91 адресою. Загальна площа об’єктів складає понад 100 тис.кв.м., що перевищує торішній показник. Про це заявила виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко під час особистого об’їзду району.

«Минулого року район показав гарний темп в оновленні дворів та проїздів – майже 150 об’єктів площею 90 тис.кв.м. Нині ж ми зосередились не на кількості, а на обсягах робіт. Відтак, цьогоріч зможемо відремонтувати великі подвір’я району, які роками чекали на ремонт», – зазначила Олена Горпинченко.

Зокрема, в.о. голови РДА спільно з начальником профільного управління РДА, керівництвом КП «Керуюча компанія» району та підпорядкованої ЖЕД №906 оглянула стан двору на вул. Борщагівська, 150, який також буде відремонтовано. За цією ж адресою Олена Горпинченко проінспектувала й результат ремонту сходів, до яких під час попереднього виїзду були зауваження. У КП «Керуюча компанія» доповіли, що найближчим часом сходи відкриють для пересування та завершать облагородження прилеглої ділянки.

Детально ознайомитись з усіма адресами дворів, які цього року будуть оновлені, можливо за посиланням http://www.solor.gov.ua/docs/info/rozp150_2020.pdf

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена