Головна  →  Новини  →  24 лютого 2020

Ще одна школа Солом’янського району перейшла на сучасну систему харчування

Ще одна школа Солом’янського району перейшла на сучасну систему харчування

Кількість закладів освіти Солом’янського району, де вже запровадили новий формат харчування «Дабл-меню», невпинно росте. Відтепер на власний смак обрати страву з двох запропонованих можуть учні школи №71 на провулку Польовий, 10. Виконувач обов’язків начальника Управління освіти району Аліна Рогова завітала до закладу, перевіривши оновлену роботу шкільної їдальні. 

Перед входом до їдальні батьків та школярів зустрічає інформаційний стенд із затвердженим шеф-кухарем меню. Сьогодні на сніданок учням початкових класів запропонували на вибір вівсяну кашу, макарони, відварну сосиску, котлети січені, салати з червоної та квашеної капусти, гарячі напої тощо. 

Спілкуючись із школярами, серед яких і діти з особливими освітніми потребами, Аліна Рогова підкреслила їхнє приємне здивування такому нововведенню та підвищений апетит, про що свідчать пусті тарілки. 

Вона нагадала, що заклад став дев’ятим у районі, який перейшов на новий формат харчування. До цього переліку також увійшли школи №7, 64, 69, 173, 310, ліцей ім. Г. Ващенка №144, гімназія біотехнологій №177 та НВК «Ерудит». На черзі – школи №74, 149, 166 та 221. Реформа системи дитячого харчування в районі триватиме й надалі. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена