Головна  →  Новини  →  28 лютого 2020

Особливі дітки Солом’янського району відсвяткували Масницю в сімейному колі

Особливі дітки Солом’янського району відсвяткували Масницю в сімейному колі

У передвесняний тиждень в Територіальному центрі соціального обслуговування населення, де проходять реабілітацію діти з особливими потребами, для малечі та їх батьків влаштували свято Масниці з концертною програмою, розвагами та смаколиками. 

На щорічний захід завітали виконувач обов'язків голови Солом'янської райдержадміністрації Олена Горпинченко та Ростислав Ручко – керівник Асоціації малого та середнього бізнесу Солом'янського району.

«Ще зовсім недавно ми всі тут святкували День Святого Миколая та Новий Рік. А вже зараз і весна вступає у свої права. Рада її вкотре зустрічати в цьому сімейному колі, де панує безмежна любов. Бажаю всім – і діткам, і батькам – радісної весни і щирих посмішок, які зігрівають наші серця», – звернулась до присутніх Олена Горпинченко, подякувавши також керівникові Асоціації за активну позицію та підтримку соціальних ініціатив районної влади.

Приємним подарунком для найменших глядачів стали музичні номери юних артистів школи № 14 ім. Д. Кабалевського і запальний танок з піснями усіх учасників заходу.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена