Головна  →  Новини  →  18 березня 2020

У Солом’янському районі призупинено роботу ярмарків та обмежено доступ до адмінбудівель

У Солом’янському районі призупинено роботу ярмарків та обмежено доступ до адмінбудівель

Сьогодні під головуванням в.о. голови Солом’янської РДА Олени Горпинченко відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій району щодо вжиття заходів для упередження стрімкого поширення коронавірусу. 

За її словами, відсьогодні у Солом’янському районі, як і по всьому місту, призупинено роботу ярмарків та підприємств ринкової мережі. Також на період карантину обмежено доступ до адмінбудівель Солом’янської РДА, Управління праці та соціального забезпечення, Управління освіти та філій ЦНАП Солом’янського району, які до 3 квітня опрацьовуватимуть звернення та надаватимуть консультації дистанційно. Зважаючи на те, що співробітники усіх органів держвлади працюватимуть у штатному режимі, Олена Горпинченко застерегла структурні підрозділи дотримуватись заходів обережності та особистої гігієни.

Вона нагадала, що столичне метро вже закрите для перевезення, а в наземному громадському транспорті одночасно можуть перебувати до 10-ти пасажирів у масках. Ці та інші заходи діють на підставі Протоколу засідання постійної комісії з питань ТЕБ та НС КМДА від 17.03.2020 року

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена