Головна  →  Новини  →  1 квітня 2020

Соціальні працівники допомагають малозахищеним солом’янцям гарячими обідами, ліками та предметами першої необхідності

Соціальні працівники допомагають малозахищеним солом’янцям гарячими обідами, ліками та предметами першої необхідності

В умовах епідемічного спалаху коронавірусу соціальні працівники у посиленому режимі допомагають людям поважного віку, одиноким громадянам та особам з інвалідністю, які проживають у Солом’янському районі.

Щодня 120 підопічних Територіального центру соціального обслуговування населення отримують гарячі обіди, які запаковані у спеціальні бокси відповідно до санітарних норм. Щоб одинокі літні люди та особи з інвалідністю перечекали карантин у безпеці, не виходячи на вулицю, соцслужба також допомагає їм з доставкою ліків та інших товарів першої необхідності.

Водночас розпочата робота з Єдиним координаційним центром Києва для забезпечення продуктовими наборами осіб, які опинились у складних життєвих обставинах. Перші такі набори від небайдужих підприємців вже вчора надійшли до своїх адресатів у Солом’янському районі.

Довідково:

Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом’янського району м. Києва створений для соціального обслуговування та надання соціальних послуг малозабезпеченим одиноким громадянам, інвалідам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги. На сьогоднішній день Центр опікується понад 3 тисячами одиноких мешканців району, 80 дітей з інвалідністю, які проходять реабілітацію у відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг. 

Піклуйтесь про своїх бабусь та дідусів, щоб вони могли спокійно перечекати карантинний період та захистити себе від потенційного зараження. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена