Головна  →  Новини  →  13 травня 2020

Олена Горпинченко проінспектувала капітальний ремонт ліцею №142

Олена Горпинченко проінспектувала капітальний ремонт ліцею №142
Виконувач обов'язків голови Солом'янської райдержадміністрації Олена Горпинченко продовжує перевіряти хід виконання капітальних робіт в закладах освіти району. 
 
Цього разу інспекція відбулась у ліцеї №142 на вул. Політехнічній, 2а, де вже стартував перший етап ремонту - демонтаж міжповерхових перекриттів для їх майбутнього оновлення. 
 
Олена Горпинченко спільно з профільними підрозділами РДА, адміністрацією та вчителями ліцею оглянула хід робіт та зазначила важливість їх якісного і своєчасного виконання відповідно до плану-графіку. Вона підкреслила, що такі виїзні перевірки проходитимуть щотижнево для постійного моніторингу стану проведення капремонту.
 
Крім того, в рамках підготовки до зими на території закладу наразі також тривають роботи із заміни ділянки трубопроводів теплової мережі до будівлі ліцею. Роботи виконує КП «Київтеплоенерго».
 
Нагадаємо, цього року у Солом'янському районі планується капітально відремонтувати за різними видами робіт 102 заклади освіти. Це майже вдвічі більше порівняно з минулим роком.
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена