Головна  →  Новини  →  16 травня 2020

Привітання в.о. голови Солом’янської РДА Олени Горпинченко

Привітання в.о. голови Солом’янської РДА Олени Горпинченко

Шановні вчені, науковці, дослідники!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем науки!

Бо саме наука сьогодні є джерелом новаторських ідей та відкриттів, рушійною силою розвитку та прогресу світової спільноти.

Ми пишаємось тим, що упродовж багатьох десятиліть Солом’янський район залишається потужним осередком наукового життя столиці, де зосереджені всесвітньо відомі медичні інститути, науково-дослідні та проектні інститути, а також одні з найбільших в країні і поза її межами вищі навчальні заклади. Саме у стінах Київського політехнічного інституту і Національного авіаційного університету народились такі гіганти думки і праці як А. Люлька, Ю. Мікулін, І. Сікорський, Б. Патон, С. Корольов, В. Челомей.

Неабияк пишаємось нашими земляками Олександром Шалімовим і Миколою Амосовим, які жили і працювали в нашому районі. Це еліта наукової ниви, яка підняла рідну Україну на новий рівень розвитку.

Нині на теренах Солом’янського району працює чимало науковців з найрізноманітніших галузей, чий «гострий» розум, невтомна праця та унікальні розробки невпинно рухають українську науку вперед, прославляючи і Солом’янку. Кожний з вас – наша гордість.

Бажаю усім – науковцям, дослідникам, конструкторам, викладачам і майбутнім ученим – здоров’я, творчої наснаги і нових відкриттів в ім’я миру та розвитку України.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена