Головна  →  Новини  →  20 серпня 2020

Підготовка до нового навчального року в умовах карантину – одне з найактуальніших питань для районної влади

Підготовка до нового навчального року в умовах карантину – одне з найактуальніших питань для районної влади

Заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Євген Малий взяв участь у засіданні Комітету громадської ради при РДА з питань гуманітарної, інформаційно-комунікаційної політики, освіти, культури, справ дітей, сім’ї, молоді та спорту, духовного відродження.

Серед актуальних питань – підготовка закладів освіти до навчального року та належна організація освітнього процесу в умовах адаптивного карантину. Зважаючи на реалії сьогодення та важливість посиленої співпраці районної влади і батьківської громадськості, Євген Малий разом з представниками Комітету обговорили кроки у спільній моніторинговій роботі з підготовки шкіл до зустрічі з учнями.

Окрім того, учасники порушили питання посилення інформування серед населення щодо потреби у патронатних батьках і батьках-вихователях.

Нагадаємо, якщо ви маєте бажання та можливість взяти на виховання в родину дитину, звертайтеся до служби у справах дітей Солом’янської РДА. З усіма деталями можливо ознайомитись за посиланням http://www.solor.gov.ua/section/69

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена