Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2020

Солом’янський район вшанував пам’ять загиблих українських воїнів у Другій світовій війні

Солом’янський район вшанував пам’ять загиблих українських воїнів у Другій світовій війні

28 жовтня, з нагоди відзначення Дня вигнання нацистів із України, у Солом’янському районі вшанували пам’ять полеглих у Другій світовій війні.

Віддати шану загиблим воїнам та жертвам тих подій прийшли голова Солом’янської райдержадміністрації Ірина Чечотка, заступник голови Олена Горпинченко,  голова ради районної організації ветеранів генерал-лейтенант Борис Парафейніков, заступник начальника Національного університету оборони України ім. І. Черняховського Сергій Поздишев, представники Національної академії внутрішніх справ України та Громадської ради при РДА. Присутні поклали квіти до Меморіалу в парку ім. М.Зерова та вшанували полеглих хвилиною мовчання.

«Немало страждань і зруйнованих доль принесла Україні Друга світова війна та нацистська навала. Але воля і сила нашого народу, мужність і любов до рідної землі перемогли ворогів. Сьогодні ми вшановуємо тих, хто в ті жахливі часи став на захист нашої країни та нині є прикладом для кожного з нас. Вічна пам’ять і подяка захисникам», – зазначила очільниця району.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена