Головна  →  Новини  →  22 квітня 2021

Ірина Чечотка проконтролювала стадії реалізації проєктів ГБ Солом’янського району

Ірина Чечотка проконтролювала стадії реалізації проєктів ГБ Солом’янського району

Голова Солом'янської РДА Ірина Чечотка провела засідання робочої групи з питань реалізації проєктів громадського бюджету. Засідання проходило за участі заступниці голови Олени Горпинченко, членів робочої групи та розпорядників бюджетних коштів.

Учасники наради доповіли про стадії реалізації проєктів поточного року, а також про підготовчі аспекти проєктів на 2022 рік.

Нагадаємо, на проєкти киян 2022 року місто виділило 200 млн грн, а термін подання таких прєктів триває до 25 квітня 2021 року.

Довідково: Громадський бюджет - механізм розвитку місцевої демократії щодо зміни міста на краще шляхом розвитку взаємодії Київради та КМДА з громадськістю, спрямований на залучення киян до участі у бюджетному процесі, формування команд громадських проєктів, подання командами проєктів, проведення голосування за проєкти, здійснення контролю за їхньою реалізацією.

Будь-який громадянин може подати проєкт, долучитися до інших проєктів, взяти участь у відборі проектів шляхом е-голосування, контролювати реалізацію проектів: https://gb.kyivcity.gov.ua/

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена