Головна  →  Новини  →  14 червня 2021

Солом’янська РДА долучилась до святкування Дня батька у парку «Відрадний»

Солом’янська РДА долучилась до святкування Дня батька у парку «Відрадний»

У неділю, 13 червня, з нагоди Дня батька у парку «Відрадний» Солом’янського району відбулось гучне загальноміське родинне свято з розважальною і корисною програмою, організаторами якого виступили Служба у справах дітей та сім’ї КМДА та Міжнародний Центр Батьківства.

Участь у міському заході також взяли Служба у справах дітей та сім’ї Солом’янського району, Центр сім’ї Солом’янського району, Правобережний київський місцевий центр з надання  БВПД, МБФ «Дар Життя», які надавали фахову консультацію спеціалістів, а бібліотеки Солом’янки збагатили свято майстер-класами, на яких батьки разом з дітьми власноруч виготовляли різноманітні поробки.

Особливо популярним став конкурс «Супертато». Діти у захваті спостерігали, як їхні татусі демонстрували свою силу та мужність у змаганні з перетягування автівки на буксирувальному паску, щоб вибороти головні призи для своїх малюків.

Сам святковий захід був надзвичайно насичений корисними лекціями, конкурсами, акціями, іграми, виступами співаків, акробатів і танцюристів, а територія парку була прикрашена квітковими фотолокаціями та стендами з фото щасливих українських родин.

І навіть прохолодний дощ не став на заваді теплій сімейній атмосфері і чудовому настрою усіх присутніх.

Фотогалерея  

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена