Головна  →  Новини  →  28 вересня 2021

Рейд по дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах

Рейд по дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах

З метою захисту прав та законних інтересів дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, обстеження умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, службою у справах дітей та сім’ї Солом’янської РДА спільно з Солом’янським районним в місті Києві центром соціальних служб та сектором ювенальної превенції Солом’янського управління поліції проводяться районні профілактичні рейди «Діти вулиці».

Вчора, 27.09.2021, службою у справах дітей та сім’ї спільно з центром соціальних служб був проведений профілактичний рейд по відпрацюванню звернень, заяв та скарг від громадян та опрацювання інформації від правоохоронців щодо дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Членами комісії відвідано 7 сімей, де було обстежено житлово-побутові умови проживання дітей, про що складено відповідні акти. У результаті обстежень житлово-побутових умов проживання дітей в сім’ях були виявлені факти неналежного догляду за дітьми та їх утриманням, було створено список першочергових потреб, а у декількох випадках батьків (опікунів) попереджено про притягнення до відповідальності в разі неналежного виконання батьківських обов’язків та можливе відібрання дитини.

Питання проведення заходів по запобіганню дитячої бездоглядності перебуває на постійному особистому контролі голови Солом’янської РДА Ірини Чечотки.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена