Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2021

Всеукраїнський день бібліотек у Солом’янському районі

Всеукраїнський день бібліотек у Солом’янському районі

30 вересня щорічно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Серед бібліотек України гідне місце посідають 17 публічних бібліотек Солом’янського району, які складають Централізовану бібліотечну систему – 8 бібліотек для дорослих, 7 бібліотек для дітей і 2 бібліотеки сімейного читання. Щорічна кількість відвідувань бібліотек нашого району складає майже 600 тисяч.

На честь цього чудового свята у Центральній районній бібліотеці ім. Ф.М. Достоєвського відбулися святкові заходи.

На урочистості завітала голова райдержадміністрації Ірина Чечотка, разом із заступницею Оленою Горпинченко, щоб привітати працівників бібліотек Солом’янського району з професійним святом.

Очільниця району подякувала працівникам та ветеранам бібліотечних закладів району за активну участь у громадському житті району та наголосила, що сьогодні наші бібліотеки – це точки опори, на яких будується простір культурного суспільства. Як відкриті громадські простори, бібліотеки активно впливають на процеси розвитку економіки, науки, освіти, культури.

Працівники ж бібліотек, у свою чергу, подарували всім присутнім свої яскраві музичні, вокальні і навіть дизайнерські вітання до свята.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена