Головна  →  Новини  →  26 жовтня 2021

Відкриття художньої виставки у бібліотеці імені М. Бажана

Відкриття художньої виставки у бібліотеці імені М. Бажана

У бібліотеці з питань мистецтв імені М. Бажана ЦБС Солом'янського району 20 жовтня 2021 року відбулось відкриття художньої виставки живопису Африки Світлани Шиль та Патріції Токавседх.

Відкрив презентацію президент організації Ісса Садіо Діало, який щиро подякував усім культурним закладам району в цілому та бібліотеці з питань мистецтв імені М. Бажана зокрема, за увагу до африканської культури та плідну співпрацю.

Окрім художньої виставки, присутні мали змогу познайомитись з і фотовиставкою предметів побуту Африки ХV−XVI ст.

Також в рамках сезону заплановано цілий ряд цікавих зустрічей, серію майстер-класів з основ африканського живопису, грі на тамтам, національному африканському танцю та модна вечірка "FASHION PARTY", з можливістю одягти та продефілювати в африканському одязі від дизайнерки Теодоріни Каміс−Ваврик.

Завідувачка бібліотекою Лариса Кондратюк відзначила, що вже майже 10 років (з 2012 року) Африканська Рада є одним з ключових партнерів бібліотеки у реалізації бібліотечного проєкту «Найвища національність - людина», який передбачає діалог культур та активну взаємодію з національними меншинами в Україні, а спільні заходи − це щоразу цікаве, пізнавальне, яскраве свято для читачів та мешканців району.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена