Головна  →  Новини  →  25 листопада 2021

День добрих справ у бібліотеках Солом’янського району

День добрих справ у бібліотеках Солом’янського району

30 листопада 2021 року в Україні відбудеться #ЩедрийВівторок (оригінальна назва #GivingTuesday) − день добрих справ, який щорічно відзначається у понад 150 країнах світу.

Бібліотеки Солом’янського району долучаються до всесвітнього благодійного руху та в рамках Всеукраїнської акції дарування книг для бібліотек України #ЩВБібліотеки, організованої ВГО «Українська бібліотечна асоціація» закликають і Вас це зробити.

Для цього необхідно прийти до найближчої (найулюбленішої) бібліотеки з книжковим дарунком, зробити світлину подарованих книг та 30 листопада розмістити у соціальних мережах пост під хештегом #ЩедрийВівторок та #ЩВБібліотеки.

За підсумками Акції буде створено відео Щедрі_Бібліотеки про книжкових добродіїв нашого району, а бібліотеки, які отримають в подарунок книги, будуть занесені на офіційну Карту Добра.

Детальніше

GivingTuesday — міжнародний благодійний рух, який є частиною #GivingTuesday. День, який надихає мільйони людей робити добрі справи та популяризує культуру благодійності.

#ЩедрийВівторок не має конкретного формату чи плану дій. Кожна людина, організація чи бізнес можуть втілити в життя власну ідею, проєкт або захід. Це стимулює креативність та надихає генерувати нові ідеї.

У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday завдяки ініціативній групі у складі Фонду родини Загорій, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників.

#ЩедрийВівторок у соціальних мережах:

Facebook

Instagram

Twitter

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена