Головна  →  Новини  →  29 листопада 2021

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Служба у справах дітей та сім’ї Солом’янської РДА та Солом’янський районний у місті Києві центр соціальних служб долучилися до кампанії «16 днів активізму проти ґендерно зумовленого насильства» в рамках  Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яку організувало Представництво Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні в парку імені Котляревського Шевченківського району міста Києва. Також учасниками заходу стали міський Центр ґендерної рівності, запобігання та протидії насильству, Служба у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київський міський центр соціальних служб.

В рамках проведення кампанії відбулося створення маніфесту проти  домашнього насильства, а саме створення унікального банеру проти домашнього насильства (ПОМАРАНЧЕВИЙ БАНЕР). Учасники заходу закликали перехожих написати свої меседжі проти домашнього насильства, побажання постраждалим і заклики щодо викорінення проблеми. Написані  зацікавленими учасниками слова будуть використані для створення соціальної реклами у місті Києві. Тобто, фактично самі кияни стали творцями майбутньої зовнішньої соціальної реклами проти домашнього насильства у своєму місті.

Учасникам заходу роздавалися інформаційні матеріали та було запропоновано зробити світлину для своїх соціальних мереж на фоні помаранчевого банеру.

Також під час заходу відбулася прем’єра українського документального фільму на тему домашнього насильства.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена