Головна  →  Новини  →  3 грудня 2021

Ірина Чечотка відвідала територіальний центр соціального обслуговування населення Солом’янського району

Ірина Чечотка відвідала територіальний центр соціального обслуговування населення Солом’янського району

Щороку, 3 грудня, Україна разом із міжнародною спільнотою відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами. З цієї нагоди до відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з особливими потребами територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району завітали Ірина Чечотка та заступник голови Олена Горпинченко.

«Сьогодні, особливий день дорослих та маленьких людей, які всупереч долі є прикладом безмежних людських можливостей, показують чудові результати колосальної праці над собою. Ми будемо намагатись зробити все можливе, щоб на їхньому шляху було якомога менше перешкод і бар’єрів, а більше підтримки та уваги»-зазначила Ірина Романівна, а також подякувала фахівцям, які присвятили своє життя великій і важливій справі.

Відділення надає відчутну підтримку родинам, які виховують дітей з особливими потребами, зокрема організовує консультацію лікарів, психологів, педагогів, проводить для батьків консультації, бесіди, ознайомлення їх з новими нетрадиційними та новітніми методами лікування.
Станом 01.12.2021р. у відділенні перебуває 46 дітей з особливими потребами, якими опікуються добросердні фахівці та які, окрім соціальних послуг, отримують головне - любов, турботу й підтримку.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена