Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2014

Відбулась нарада у голови Солом’янської райдержадміністрації за участю депутатів Київради з актуальних питань життєдіяльності району

Відбулась нарада у голови Солом’янської райдержадміністрації за участю депутатів Київради з актуальних питань життєдіяльності району

Нещодавно у приміщенні Солом’янської райдержадміністрації голова району Максим Шкуро провів нараду за участю першого заступника голови Солом’янської райдержадміністрації Андрія Лапаня, керівника апарату Петра Макаренка, керівників  структурних підрозділів адміністрації та комунальних підприємств району з актуальних питань життєдіяльності району.

Активну участь у заході взяли депутати Київської міської ради Максим Конобас, Микола Негрич, Андрій Андреєв та Олег Костюшко.

У ході проведення наради перший заступник голови Солом’янської райдержадміністраціїАндрій Лапань довів до присутніх інформацію щодо виконання видатків по головному розпоряднику бюджету м. Києва - Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації за 9 місяців 2014 року та пропозиції на 2015 рік, зауваживши, що протягом 9 місяців 2014 року динаміка надходжень доходів до загального фонду бюджету міста Києва не відповідала затвердженим розрахунковим показникам. 

Також було розглянуто звіт щодо виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2014 рік та пропозиції до проекту Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2015 рік по Солом’янському району.

У ході проведення наради по кожному питанню порядку денного голова Солом’янського району Максим Шкуро визначив пріоритетні завдання та надав  відповідні  доручення структурним підрозділам райдержадміністрації з урахуванням ініціатив депутатів Київради від Солом’янського району м. Києва щодо подальшого бюджетного фінансування за пріоритетними напрямками.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена