Головна  →  Новини  →  5 грудня 2014

Природоохоронний тематичний день «Як готуються до зими звірі, птахи та комахи» в бібліотеці імені В.Кудряшова для дітей

Природоохоронний тематичний день «Як готуються до зими звірі, птахи та комахи» в бібліотеці імені В.Кудряшова для дітей

«З любов’ю до природи» — під таким гаслом пройшов природоохоронний тематичний день в бібліотеці імені В.Кудряшова.

До читачів бібліотеки завітав науковий співробітник Київського зоологічного парку Панчук Олександр Сергійович з маленькими мешканцями зоопарку.

Казковий, дивний і завжди такий привабливий для дітей зоопарк… Із захопленням в очах дітки торкалися маленьких представників тваринного світу – морських свинок – та дізналися все най-най-найцікавіше із загадкового світу природи.

Діти дізналися про зміни в природі, які відбуваються з настанням холодів, як зимують тварини, комахи та птахи, а також про те, чим можна підгодовувати птахів взимку та навчилися майструвати годівнички.

Людина — частина живої природи, але все більше віддаляється від неї, особливо якщо лишається в місті. Партнерські стосунки дитячої бібліотеки та Київського зоопарку, коли організовуються природоохоронні тематичні дні, свята, заочні екскурсії прищеплюють дітям любов до всього живого, допомагають зрозуміти, якою тендітною та вразливою є наша планета, як розумно та дбайливо слід ставитися до неї, щоб не втратити назавжди її красу.

Збережемо нашу природу разом!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена