Головна  →  Новини  →  5 грудня 2014

У Солом’янському районі обговорили проблеми молодіжної політики

У Солом’янському районі обговорили проблеми молодіжної політики

Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" гостинно відчинив свої двері для зустрічі студентської молоді із керівництвом Києва, яка відбулась 4 грудня 2014 року.

"На території Солом'янського району навчається понад 80 тисяч студентів, 28 тисяч проживають у гуртожитках. Тому ми активно сприяємо реалізації молодіжної політики в нашому районі та підтримуємо розвиток студентського самоврядування", — зазначив голова Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро.

У рамках проведення зустрічі відбулась презентація програм і заходів київської міської влади в галузі державної молодіжної політики. Зокрема, мова йшла про посилення національно-патріотичного виховання, роботу з грантами та стипендіальними програмами для обдарованої молоді. Київський молодіжний центр праці презентував ключові програми: "Молодий лідер" для формування кадрового резерву державної служби, конкурс "Молодий підприємець року", метою якого є заохочення та відзнака найкращих молодих підприємців, конкурс бізнес-планів для підтримки підприємницької діяльності серед молоді столиці.

"Ми зацікавлені у співпраці із студентськими радами навчальних закладів району, готові залучати активну молодь до взаємодії з районною владою та спільної діяльності з промисловими підприємствами, які готові до співробітництва зі студентами не лише Солом'янського району, а й всього міста в цілому", — повідомив очільник району, який свого часу став наймолодшим депутатом Київської міської ради.

Також у заході взяли участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту – начальник управління сім'ї, молоді та спорту Олексій Трофимов, проректор з науково-педагогічної роботи НТУУ "КПІ" Петро Киричок, директор іпотечного центру в місті Києві та Київській області державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" Сергій Комнатний, начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Солом'янської райдержадміністрації Ірина Кустова, директор Київського молодіжного центру Анна Куценко, представники студентської молоді та громадських організацій.

Представники молодіжних громадських рухів запропонували своє бачення стратегій розвитку молодіжної політики в столиці.

Відео

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена