Головна  →  Новини  →  20 грудня 2014

Очільник району Максим Шкуро привітав колектив Національної академії внутрішніх справ з професійним святом

Очільник району Максим Шкуро привітав колектив Національної академії внутрішніх справ з професійним святом

Напередодні Дня міліції, який щорічно відзначається 20 грудня, відбулися урочистості з нагоди свята у Національній академії внутрішніх справ.

«На вас покладається нелегка місія в складні часи й винятково відповідальне завдання – захищати життя людей та інтереси держави. Правоохоронці несуть щоденну варту, професійно й самовіддано виконують свій обов’язок. У цьому велика заслуга Національної академії, яка готує професіоналів», − зазначив голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро.

Очільник району зауважив, що місцева влада докладатиме зусиль для допомоги працівникам міліції, попередження злочинності, збереження громадського миру та спокою.  

Кращі працівники академії та курсанти отримали відзнаки та заохочення. Серед нагороджених – курсант третього курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Олексій Кемський. Молодий правоохоронець, повертаючись додому після занять, затримав  зловмисників, які намагалися викрасти сумку та речі з автомобіля.

Ректор Національної академії Володимир Чернєй  привітав усіх зі святом, подякував за сумлінну службу особовому складу. Керівник НАВС розповів про знакові перемоги та здобутки навчального закладу, участь його представників у зоні АТО.

Після офіційної частини відбувся концерт за участі працівників і курсантів академії. Кожен номер був присвячений  подіям, що відбуваються на сході держави.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена