Головна  →  Новини  →  19 січня 2015

Громадськість і працівники Солом’янської РДА зустріли військовослужбовців із зони АТО

Громадськість і працівники Солом’янської РДА зустріли військовослужбовців із зони АТО

17 січня на території 101-ї Окремої бригади охорони Генерального Штабу Збройних Сил України (на плацу військової частини А-0139) відбувся захід, присвячений зустрічі військовослужбовців із зони АТО небайдужими мешканцями Солом’янки та працівниками структурних підрозділів Солом’янської райдержадміністрації.

Від імені  Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації заступник голови  Володимир Бялковський висловив щирі слова вдячності бійцям за відвагу та патріотизм, побажав терпіння, сил і здоров’я. За його словами,  сьогодні треба докладати максимум зусиль, аби забезпечити військових теплими речами та усім необхідним. Присутні жінки привітали військовослужбовців квітами з патріотичними стрічками-оберегами жовто-блакитного кольору, придбані коштом благодійника та громадського діяча Оленою Папушею.

Голова  благодійного фонду «Солом’янка» Петро Шарафетдінов вручив прибулим бійцям коровай.

Під оплески присутніх, які прийшли вшанувати мужніх захисників Вітчизни та гасла «СЛАВА ГЕРОЯМ!», бійці пішли відпочивати під мирним небом Києва.

Військовослужбовець Віталій перебував у зоні АТО двічі. Боєць зазначив, що на Сході додавали наснаги думки про те, що Україна – єдина та неподільна, згадки про рідних і непохитна віра в перемогу. Нагадаємо, що військові цієї частини в зоні АТО супроводжували бойові колони та військові вантажі та виконували інші завдання.

У заході взяли участь заступник керівника апарату Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Валентин Матюхін,  керівники та представники структурних підрозділів Солом’янської райдержадміністрації та запрошені гості.

СЛАВА ГЕРОЯМ!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена