Головна  →  Новини  →  26 січня 2015

Громадськість району і працівники Солом’янської РДА долучились до благодійного ярмарку на підтримку 101-ї та 128-ї бригад Збройних Сил України

Громадськість району і працівники Солом’янської РДА долучились до благодійного ярмарку на підтримку 101-ї та 128-ї бригад Збройних Сил України

25 січня за ініціативи ГО «Патріотичний рух «Січові стрільці» та Благодійного фонду В’ячеслава Непопа «Солом’янка», за підтримки Солом’янської райдержадміністрації в парку ім. Островського  відбувся благодійний ярмарок, приурочений до Дня Соборності України. За три години роботи ярмарку було зібрано і передано на користь Української армії майже 30 тисяч гривень.

Організатори закликали до єднання заради тих, хто зараз виборює незалежність нашої держави на сході України. Символічно, що зараз 128  та 101 бригади ЗСУ, які в мирний час дислокуються в різних регіонах України (у Закарпатті та на Київщині), пліч-о-пліч захищають країну в Дебальцево, об’єднавши зусилля, як 100 років тому об’єднались заради спільної мети Західна та Центральна Україна.

Участь у ярмарку взяли голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро, заступник голови Володимир Бялковський, депутати Київської міської ради В’ячеслав Непоп та Микола Негрич, ведучий проекту «Хоробрі серця», актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, представники ветеранських комітетів, органів самоорганізації населення, громадські активісти, мешканці міста. Серед гостей ярмарку були військові 101-ї бригади ЗСУ.

Свої вироби для продажу надали середні загальноосвітні заклади №№7, 46, 26, 67, 161, 229, гімназія №178, Товариство Червоного Хреста Солом’янського району, Українська молодіжна спілка, компанія з організації дитячих свят «Тарарам», ГО «Діти Чорнобиля за виживання». Організатори пов’язували на комірці жовті стрічки — символ єдності з українською армією. Також проводились майстер-класи з виготовлення художніх виробів. Відвідувачі ярмарку мали змогу придбати  продукцію, яка їм сподобалася.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена