Головна  →  Новини  →  1 листопада 2013

Максим Луцький привітав ветеранів напередодні річниці визволення Києва

Максим Луцький привітав ветеранів напередодні річниці визволення Києва

З нагоди 70 річниці звільнення Києва від фашистських загарбників, у рамках виконання завдань Президента України щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветерани Солом’янського району отримали матеріальну допомогу.

31 жовтня в приміщенні Територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району учасники оборони та визволення Києва зустрілись з очільником Солом’янки Максимом Луцьким. Голова району привітав присутніх із святом, 70 річницею визволення столиці, та подякував ветеранам за їх подвиг.

«Завдяки вашій звитязі та рішучості, вірності власній державі й готовності пожертвувати собою ми живемо у вільній країні. Завдяки вам наші діти не знають війни. Ви навіки вписали свої імена в підручники історії і назавжди залишатиметесь героями, на яких рівнятиметься не одне покоління українців. Дякуємо за ваш вклад, за нашу свободу, ви подарували нам можливість жити та розбудовувати свою вільну та мирну державу», - подякував ветеранам Максим Луцький.

Після вітального слова, очільник району вручив захисникам Києва подарунок з нагоди свята – грошову допомогу. Після вручення, слово взяв голова Солом’янської районної організації ветеранів Борис Парафейніков . Він подякував Президентові України, голові Київської міської державної адміністрації, за увагу до ветеранів Великої Вітчизняної війни та особисто подякував Максиму Луцькому за участь у їх житі та вирішенні проблем.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена