Головна  →  Новини  →  9 лютого 2015

У військовій частині відбувся концерт «Сини України» для підтримки бійців

У військовій частині відбувся концерт «Сини України» для підтримки бійців

За ініціативи народного артиста України Фемія Мустафаєва та Героя України, поета-пісняра Володимира Матвієнка відбувся концерт «Сини України»  на підтримку бійців, які служать у 101-й Окремій бригаді охорони Генерального Штабу Збройних Сил України. Співорганізатором заходу виступила Спілка жіночих організацій Солом’янського району, яку очолює Ніна Новікова.

У концерті взяли участь народні артисти України Фемій Мустафаєв та Володимир Оберенко. До речі, це не перша ініціатива  відомого солом᾿янця Фемія Мустафаєва. Чимало заходів для збору коштів і благодійних концертів було проведено в Солом’янському районі, разом з іншими виконавцями побували в зоні антитерористичної  операції.

Українські народні пісні, композиції на слова Володимира Матвієнка, авторські пісні виконали лауреати Всеукраїнських конкурсів Анжела Ярмолюк, а також студенти Київського університету ім. Б. Грінченка Катерина Прус і Антон ЮхименкоВолодимир Матвієнкопрочитав свої нові патріотичні вірші, присвячені захисникам Вітчизни. На завершення концерту, солдати разом з артистами заспівали гімн України.

«Концерт такого рівня у військовій частині відбувся вперше. Але проведення подібних заходів є дуже важливим для психологічного настрою бійців і патріотичного виховання молоді, ‒ розповідає тимчасово виконуючий обов’язки заступника командира 101 бригади охорони по роботі з особовим складом, майор Андрій Митченко. За його словами, багато військовослужбовців наразі виконують складні завдання в районі Дебальцеве, інші охороняють об’єкти в Києві, а такі концерти та увага налаштовують на оптимізм.

Своїми враженнями від заходу поділився військовослужбовець з Тернополя Сергій Откидач, який служить у частині 17 місяців. На його думку, такі свята піднімають бойовий і моральний настрій для проходження служби. Солдат подякував організаторам за свято та подаровані емоції.

Після концерту Володимир Матвієнко презентував військовослужбовцям свої книги, а ті в свою чергу подякували за чудовий концерт і подарували прапор 101-ї окремої бригади та подяки від командування.

Світлини надані hetman.tv 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена