Головна  →  Новини  →  4 березня 2015

Керівник району Максим Шкуро привітав жінок Територіального центру з весняним святом

Керівник району Максим Шкуро привітав жінок Територіального центру з весняним святом

Напередодні Восьмого березня у відділенні соціальної реабілітації, дітей хворих на ДЦП Територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району відбулося весняне свято «Веселі старти». Захід приурочили до Міжнародного жіночого дня.  

Голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро, вітаючи  присутніх жінок зі святом зауважив: «Я вражений тим, що роблять мами, вихователі Центру для навчання, виховання та підтримки особливих дітей. Зі свого боку, можу запевнити, що районна влада підтримуватиме ініціативи й починання Територіального центру для створення комфортних умову закладі». Директор Територіального центру Галина Вітавська подякувала керівнику району за сприяння в придбанні пральної машини.

Малюки підготувати подарунки мамам, бабусям, вихователям до Міжнародного жіночого дня. Під час свята діти виконали зворушливі вірші та пісні про мам. Не залишилися без подарунків і самі діти. Вихованцям відділення   підготували спортивні змагання та ігри. Дві команди «Посмішка» та «Сонячні промінчики» позмагалися у різних спортивних завданнях і  конкурсі загадок. Напередодні свята присутні один одному від душі бажали миру, добра, успіхів і весняного настрою. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена