Головна  →  Новини  →  11 березня 2015

101 окрема бригада охорони Генштабу відзначила 23-річницю з часу заснування (фоторепортаж події)

101 окрема бригада охорони Генштабу відзначила 23-річницю з часу заснування (фоторепортаж події)

Голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро разом з народним депутатом Дмитром Андрієвським, депутатом Київради В’ячеславом Непопом привітали з 23-ї річницею з часу створення 101 окрему бригаду охорони Генерального штабу Збройних Сил України.

«Мешканці Солом’янського району пишаються, що саме на нашій території знаходиться така потужна військова частина. Це дає відчуття безпеки та захищеності жителям. Щиро бажаю й надалі військовослужбовцям гідно нести службу, захищати українську землю, а найголовніше – повертатися з бойових завдань у повному складі, ‒ зазначив керівник району Максим Шкуро, вітаючи військовослужбовців зі святом. Кращим бійцям керівник району вручив грамоти Солом’янської райдержадміністрації.

З нагоди чергової річниці, у військовій частині традиційно для відвідувачів проводиться День відкритих дверей. Школярам Солом’янського  району військові продемонстрували бойову техніку.

Секретар Святійшого Патріарха Київського та всієї Руси-України єпископ Агапіт (намісник Михайлівського золотоверхого монастиря) вручив військовій частині Ордена Святого Георгія Переможця.

З серпня 2014 року зведений підрозділ 101 окремої бригади виконує завдання в зоні проведення антитерористичної операції. За час перебування в АТО підрозділ дислокувався в Краматорську, Дебальцевому, Артемівську.

Для Солом’янської райдержамінстрації співпраця з військовою частиною уже стала доброю традицією. Працівники РДА постійно передають гуманітарну допомогу для військових у зону антитерористичної  операції.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена