Головна  →  Новини  →  7 квітня 2015

На Солом’янці посадили дерева миру

На Солом’янці посадили дерева миру

Вихідними в парку «Відрадний» відбулася толока «Посади дерево миру». Акція організована Солом'янською райдержадміністрацією за підтримки депутатів Київської міської ради, комунальних служб, навчальних закладів, жителів району. Учасники толоки висаджували дерева та кущі, на які пов’язали  жовто-блакитні стрічки. Вони символізуватимуть мир і надію на краще майбутнє.

Голова Солом'янської райдержадміністрації Максим Шкуро зазначив: « В трьох скверах посаджено близько 200 дерев і шістсот кущів. Це парк «Відрадний», парк «Орлятко» і сквер біля кінотеатру Тампере». За словами керівника району, через місяць буде здано сквер на розі вулиць Донця  та проспекту Відрадного, через два місяці – сквер на бульварі Лепсе. У 2015 році заплановано здійснити реконструкцію парку «Юність».

Гостей заходу розважали професійні та аматорські колективи, юні митці продемонстрували свою художню майстерність. Під час весняної толоки на малечу та їхніх батьків чекали майстер-класи з виготовлення пасхальних витинанок і патріотичних оберегів, які згодом діти подарували військовим. Активну участь взяли викладачі та студенти КНУБА.

Почесними гостями заходу стали представники 36 Сотні Майдану та військовослужбовці 12 БТО (нині мотопіхотна бригада). Народний депутат Дмитро Андрієвський урочисто вручив пам’ятну медаль «За єдність України» мешканцю Солом’янського району Миколі Тихонову, який боронив Донецький аеропорт і нині продовжує нести службу в зоні АТО.

Акцію «Посади дерево миру» підтримали депутати Київської міської ради Микола Негрич, Максим Конобас, В'ячеслав Непоп, Катерина Кириченко, Руслан Кисіль та Олександр Бригинець.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена