Головна  →  Новини  →  8 травня 2015

Урочистості в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського

Урочистості в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського

Сьогодні, 8 травня в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення.

Почесними гостями свята стали ветерани Солом’янського району Києва. Відкрили урочистості Герой Радянського Союзу, легендарний льотчик-винищувач, генерал-майор авіації Іван Селіфонов та голова Ради ветеранів району, генерал-майор Борис Парафейников.

Привітали військових і ветеранів із знаковим днем народний депутат України Дмитро Андрієвський, голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро, ректор Національного університету оборони, генерал-лейтенант Василь Телелим.

«Сьогодні той день, коли ветерани-переможці, колишні воїни зустрічаються та спілкуються із сьогоднішніми воїнами, учасниками АТО, військового конфлікту, в якому Україна обов’язково переможе. Це дуже символічно. Ми пишаємося тим, що в Солом’янському районі маємо таких мужніх ветеранів і потужний навчальний заклад, який виховує нове покоління військовослужбовців», - сказав керівник району Максим Шкуро, вітаючи присутніх.

Особовий склад університету традиційно пройшов урочистим маршем. У виконанні оркестру та солістів університету пролунали  пісні і мелодії воєнних років.

Підчас заходу відбулася церемонія покладання квітів від керівництва та ветеранів Солом’янського району, Національного університету оборони України до пам’ятника-погруддя Двічі Героя Радянського Союзу генерала армії Івана Черняховського, меморіальних стел 52-ом Героям Радянського Союзу та до пам’ятної стели «Захиснику Вітчизни», стел Героям України і загиблим військовослужбовцям під час виконання бойових завдань в зоні АТО. 

Завершився урочистий захід частуванням гостей «солдатською кашею».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена