Головна  →  Новини  →  26 травня 2015

Весняний турнір «Чарівна квіточка» з художньої гімнастики зібрав юних спортсменок

Весняний турнір «Чарівна квіточка» з художньої гімнастики зібрав юних спортсменок

23 травня в спеціалізованій школі № 115 ім. І. Огієнка відбувся Весняний турнір з художньої гімнастики  «Чарівна квіточка». Учасницями змагань стали найменші вихованки груп початкової підготовки (діти 5-8 років). Під час змагань свою майстерність продемонстрували  кращі гімнастки ДЮСШ № 5. У турнірі взяли участь 40  маленьких гімнасток, які менше року займаються цим граціозним і водночас складним видом спорту та 14 більш досвідчених. Загалом у секції займається 120 дівчат.

Серед вихованців школи чимало відомих спортсменок. Серед них - провідна гімнастка школи, фіналістка Олімпійських ігор, призер чемпіонату світу, срібний призер Всесвітньої універсіади, член Національної збірної України  Валерія Гудим, чемпіонка міста Києва, чемпіонка Кубку України в групових вправах Вікторія  Фотієва та багато інших.

Відкривали змагання вже відомі в Україні вихованки ДЮСШ № 5 – переможниці та призерки всеукраїнських та міжнародних змагань з художньої гімнастики: Катаріна Бобан, Катерина Липова, Єлизавета Лопатіна. Впродовж спортивного свята в показових виступах також брали участь знані спортсменки: Ангеліна Шворак, Олександра Модна, Юлія Думенко, Діана  Шворак, Надія Бабельська, Анастасія Дячук. Маленькі ж учасниці із захопленням спостерігали за нами та набували досвіду.

«Солом’янська адміністрація буде робити все можливе для допомоги та розвитку таких добрих, потрібних видів спорту в нашому районі. Будемо розповсюджувати цей гарний досвід на всі інші школи для того, щоб дітки мали змогу займатися цим прекрасним видом спорту», - зазначив перший заступник голови Володимир Бялковський, відкриваючи змагання.

Також учасників турніру привітали директор ДЮСШ № 5 Наталя Ярова, старший тренер відділення гімнастики художньої ДЮСШ № 5 Наталя Островська, директор спеціалізованої школи № 115 ім. І. Огієнка Тетяна Кисіль.

ДЮСШ № 5 має одну з найкращих постійних тренувальних баз у місті Києві, де є всі умови для тренувань і проведення змагань. Діти займаються в двох залах на трьох гімнастичних площадках з килимовою поверхнею 14 на 14 м.

Учасники змагань були нагороджені медалями, дипломами та подарунками. Захід було проведено на високому організаційному рівні. Він став справжнім святом для учасників, їхніх батьків й гостей. І ще раз продемонстрував, що заняття художньою гімнастикою позитивно впливає на здоров’я дитини, розвиває пластичність, силу, виробляє залізний характер, виховує в дитини смак до прекрасного.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена