Головна  →  Новини  →  27 травня 2015

Сьогодні відбулося виїзне засідання штабу з питань підготовки господарства Солом’янського району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років

Сьогодні відбулося виїзне засідання штабу з питань підготовки господарства Солом’янського району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років

Сьогодні, 27 травня в Солом’янській райдержадміністрації було проведено третє виїзне засідання штабу з питань підготовки господарства Солом’янського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

Основними питаннями порядку денного стали: впровадження програми енергозбереження; хід підготовки закладів освіти, культури та медицини Солом’янського району до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років; хід підготовки до відновлюваних робіт асфальтобетонного покриття після аварійних розриттів; підготовка електротехнічного та водопровідного, каналізаційного господарств в районі до експлуатації в опалювальному періоді 2015-2016 років.

Загалом до осінньо-зимового періоду буде підготовлено  1782 об’єкти, із них 1517 житлових, в томі числі соціальних – 268. Власними силами КП "Керуюча компанія…" заплановано виконати ремонти покрівель, промивання систем центрального опалення; провести часткову заміну внутрішньобудинкових систем центрального опалення, провести поточний ремонт електрощитових, придбати снігоприбиральний інвентар тощо. 

Відповідно до інвестиційної програми ПАТ "Київенерго" на 2015 рік передбачено встановлення 687 приладів обліку теплової енергії у 585 житлових будинках.

Перший заступник голови Володимир Бялковський, під час вступного слова, зазначив необхідність проведення саме виїзних засідань. Адже це дасть змогу побачити як підготовка відбувається на практиці та оперативно реагувати на проблеми. Під час роботи штабу відбулася виїзна перевірка районної котельні «Жуляни» (вул. Пулюя, 5-б). Така практика виїзних засідань буде продовжена.

Учасники засідання штабу відзначили, що підготовка господарства Солом'янського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років проводиться відповідно до розроблених графіків.

У роботі штабу взяли участь перший заступник голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський, заступник директора-начальник управління контролю експлуатації житлово-комунальної інфраструктури Олександр Малихін, начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської РДА Ігор Андріянов. А також були присутні головні інженери житлово-експлуатаційних дільниць № 901-906, представники ПАТ «Київенерго», ПАТ "АК «Київводоканал», Державної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії у м. Києві, КП «Група впровадження проектів з енергозбереження в адміністративних та громадських будівлях міста Києва», представники органу самоорганізації населення «Рідна оселя».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена