Головна  →  Новини  →  20 листопада 2013

Мала повітряна академія гостинно запрошує!

Мала повітряна академія гостинно запрошує!

Реалізуючи соціальні ініціативи Президента України «Діти майбутнє України» щодо розширення мережі позашкільних навчальних закладів, 19 листопада на території Малої повітряної академії відбувся урочистий захід, присвячений Дню позашкільної освіти.

В заході прийняли участь: заступник голови Київської міської державної адміністрації Віктор Корж, голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Вікторія Челомбітько та начальник управління освіти Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Галина Лазарєва.

Екскурсія по МПА розпочалася з відвідування OF-ROAD траси, на якій гуртківці клубу «Моделіст» та авіамодельного клубу «Термік» продемонстрували авто та авіа шоу на дистанційно керованих моделях швидкісних машин, літаках та гелікоптерах.

Потім гості відвідали відділ початкової авіаційної підготовки, де учні льотно-штурманських гуртків продемонстрували вміння керувати літаками на авіаційних тренажерних комплексах.

У відділі науково-технічної творчості запрошені мали можливість ознайомитись з роботою клубів з авто та авіа моделізму «Моделіст» та «Термік», де під керівництвом досвідчених керівників діти мають можливість не тільки набути знання з конструювання, експлуатації та ремонту радіокерованих моделей літаків, а й стати справжніми конструкторами і пілотами дистанційно-керованих літальних апаратів. На заняттях з науково-технічної творчості юні моделісти мають можливість залучитися до різноманітного та захоплюючого світу машин, стати видатними спортсменами з автомодельного спорту. Деякі вихованці МПА вже отримали кандидатів та майстрів спорту з автомодельного спорту.

Обов’язковою складовою у вихованні гуртківців закладу є знайомство їх з історією та традиціями авіації, де прикладом для них є справжні герої «5 океану» - І. І. Сікорський, В. П. Чкалов, Ю. А. Гагарін, О. К. Антонов, С. П. Корольов і як знати, можливо, через деякий час цей ряд імен доповниться прізвищами когось із випускників Малої повітряної академії. А цього дуже б хотілося!

Фотогалерея

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена