Головна  →  Новини  →  17 вересня 2015

У Солом’янському районі відкрили меморіальну дошку на честь загиблих рятувальників

У Солом’янському  районі відкрили меморіальну дошку на честь загиблих рятувальників

15 вересня у розташуванні 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у м. Києві відбулось відкриття меморіальної дошки в пам’ять загиблим рятувальникам - Андрію Ступаківському та Денису Ритову.

Старший лейтенант служби цивільного захисту Андрій Ступаківський, якому було лише 24 роки, працював заступником начальника 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. Спершу був курсантом Львівського державного університету безпеки життєдіяльності після чого відразу ж прибув на службу до Київського гарнізону. 35-річний Денис Ритов – старший пожежний-рятувальник 4-ДПРЧ. У пожежно-рятувальній службі пропрацював 13 років і був невід’ємною частиною свого колективу. Нагадаємо, що вогнеборці загинули під час виконання службових обов’язків на пожежі, яка виникла 4 березня у центрі столиці по вул. Саксаганського.

Вшанувати пам’ять прийшли рідні, друзі та колеги, які пліч-о-пліч пройшли професійний шлях із загиблими героями. Також висловити свою скорботу за загиблими рятувальниками прийшли заступник Голови КМДА Петро Пантелеєв та перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Бялковський.

„Андрій Ступаківський та Денис Ритов були справжніми професіоналами своєї справи. Вони не лише сумлінно виконували свої службові обов’язки, а й були надійними товаришами для своїх побратимів. Незважаючи на ризик, який чекав на них при кожному виїзді, вони любили свою роботу і ніколи не відступали перед труднощами. Андрій та Денис були справжнім взірцем мужності. У їхньому колективі завжди панувала дружня атмосфера. Таких щирих та компанійських людей не можна було не любити,” – зазначив заступник Голови ДСНС України Олег Авер’янов.

Поклавши корзину з квітами до меморіальної дошки, наступила хвилина мовчання. Після освяти дошки близькі та друзі висловили подяку пожежним за те, що вшанували пам’ять товаришів.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена