Головна  →  Новини  →  18 грудня 2015

Члени громадської ради при Солом’янській РДА привітали учнів школи-інтернату №17 з початком Новорічно-різдвяних свят

Члени громадської ради при Солом’янській РДА привітали учнів школи-інтернату №17 з початком Новорічно-різдвяних свят

16 грудня 2015 року за ініціативи Комітету з питань освіти, культури, справ дітей, сім'ї, молоді, спорту та гендерної політики громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось привітання вихованців спеціалізованої загальноосвітньої  школи-інтернату №17 за адресою: вул. Ушинського, 15 з нагоди святкування дня святого Миколая.

Участь у заході взяли голова комітету Вадим Грінченко, члени громадської ради Світлана Прокопчук, Віктор Марченко, представники відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, рада студентського самоврядування Державного університету комунікацій.

За сприяння студентського активу було оновлено шкільну бібліотеку та поповнено новими виданнями. Протягом останніх місяців у вузі відбувалась святкова акція «Подаруй малечі книжку», а представник музичного магазину «Музикант» подарував школі-інтернату № 17 інструменти для відновлення музичного класу.

Кожен з вихованців отримав індивідуальний солодкий подарунок від громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві держаній адміністрації.

Тож низку новорічно-різдвяних свят офіційно розпочато.

Довідково: Інтернат забезпечує навчання, виховання, корекційну роботу, професійну орієнтацію та підготовку дітей, які потребують корекції розумового та психічного розвитку. На даний час вихованцями закладу є 143 «батьківських» дітей, з них 17 займаються за програмою індивідуального навчання.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена