Головна  →  Новини  →  29 вересня 2013

Маленькі мандрівники Солом’янки підкорять Еверест

Маленькі мандрівники Солом’янки підкорять Еверест

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький взяв участь в районних заходах з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

У Солом’янському природно-ландшафтному парку по вулиці Волгоградській 28 вересня  було особливо весело. Школярі району змагалися у спортивно-розважальних конкурсах за звання найактивнішого маленького туриста.

Привітати завзятих учасників змагань приїхав голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Луцький. Очільник району зауважив, що такі активні заходи до Деня туризму– хороший приклад для ознайомлення дітей зі здоровим способом життя та активним дозвіллям.

«У вас чудова насичена конкурсна програма, яка перевіряє вас на згуртованість та витривалість. Це чудовий спосіб залучення молоді Солом’янки до туризму», - підкреслив Максим Луцький.

Для дітей справді було організовано чимало спортивно-розважальних конкурсів: «Стежка розвідника», «Юний топограф», «Ажіотаж», «Снігова сліпота», «Веселі перегони».

Крім рухливих змагань, для школярів підготували інтелектуальні, адже турист має бути всебічно розвинутим. За правилами туристично-краєзнавчої вікторини діти мали відгадати, яка найвища гора світу, де знаходиться найглибше озеро та як вижити у джунглях.

«Така серйозна підготовка змалечку забезпечить нам досвідчених туристів в майбутньому, які, сподіваюся, піднімуться на Еверест та встановлять там герб Солом’янського району», - підсумував Максим Луцький.

Переможці змагань отримали від голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максима Луцького квітки до аквапарку, боулінгу та кінотеатру.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена