Головна  →  Новини  →  16 березня 2016

Максим Шкуро привітав працівників житлово-комунального господарства з професійним святом

Максим Шкуро привітав працівників житлово-комунального господарства з професійним святом

15 березня з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення у  Центрі дитячої та юнацької творчості відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята.

Працівники галузі отримали грамоти, цінні подарунки, знаки пошани та грошові премії. Привітали комунальників зі святом перший заступник Голови Комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства Дмитро Андрієвський разом з командою депутатів Київради від Солом’янського району столиці.

«Я радий всіх вітати з професійним святом. Дійсно, на Ваших плечах лежить важка праця, а головне, є результати нашої роботи. Ми з Вами вже побудували і відремонтували у нашому районі в десятки разів більше, ніж було зроблено за багато попередніх років разом взятих. І я хочу подякувати Вам за вашу щоденну  працю», - зазначив голова Солом’янської РДА Максим Шкуро. 

Голова Ради Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг Віктор Сурмак зауважив, що в Солом’янському районі ефективно працює соціальне партнерство, в цьому район є зразковим.

Подарунком до свята став концерт, підготовлений творчими колективами. Серед яких: ансамбль сучасного та стилізованого танцю «Пектораль», шоу-група «Альтана», циркова студія  «Арена», естрадно-драматичний театр-студія «Мандарин» та ансамбль грузинських народних  танців «Іберіелі».

Також неперевершені виступи подарували знані колективи: Київський академічний камерний хор «Хрещатик» та музично-драматичний циганський театр «Романс». 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена