Головна  →  Новини  →  24 березня 2016

Мешканці мікрорайону Жуляни долучаються до двомісячника з благоустрою

Мешканці мікрорайону Жуляни долучаються до двомісячника з благоустрою

22 березня відбулися загальні збори мешканців мікрорайону Жуляни за участю фахівців відділу контролю за благоустроєм та управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. Основним питанням, яке піднімалося на зборах було приведення приватних садиб та прилеглих до них територій до належного санітарного стану. Головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм Володимир Ліпніцький наголосив, що відповідно до пунктів 3.1.6 та 3.1.7 Правил благоустрою міста Києва власник присадибної ділянки проводить її благоустрій та забезпечує її належне утримання.
За результатами загальних зборів було прийнято рішення про видачу 29 посвідчень громадських інспекторів з благоустрою головам вуличних комітетів ОСН «Жуляни» та активним мешканцям. Також затверджено комісію з благоустрою ОСН «Жуляни» в кількості десяти чоловік з залученням представників громадського формування «Самооборона міста Києва» Територіальний загін мікрорайону Жуляни.

Також за результатами зборів з метою приведення території до належного санітарного стану, в рамках двомісячника з благоустрою заплановано провести толоки з залученням мешканців мікрорайону Жуляни. Крім того, Солом’янською районною в місті Києві державною адміністрацією направлено лист до Управління патрульної поліції у місті Києві щодо посилення патрулювання мікрорайону Жуляни з метою недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена