Головна  →  Новини  →  27 квітня 2016

У Солом’янському районі відбулися змагання з хортингу

У Солом’янському районі відбулися змагання з хортингу

24 квітня в спортивній залі СЗШ №121 відбулися змагання з хортингу у розділі «фехтування» серед дітей та молоді у Солом’янському районі. Ідея виникнення хортингу, як комплексної системи самовдосконалення особистості, заснована на фізичному, морально-етичному та духовному вихованні, пов’язана з відродженням давніх народних традицій, що передавалися з покоління в покоління.

У змаганнях взяли участь більше 80-ти спортсменів з різних спортивних клубів міста Києва. Неупереджене суддівство змагань забезпечував Президент громадської організації «Солом’янської районної федерації хортингу міста Києва» Богдан Петренко.

За рішенням суддівської колегії змагань в дисципліни «кінжал», «меч» переможцями стали: в категорії 4 – 5 років - Станіслав Телепинський, а у категорії  6 – 7 років - Ксенія Кікото.

У дисципліні «кінжал», «шабля» , «меч» перемогу здобули: у категорії 8 – 9 років - Арсен Мельник та Анастасія Донець; у категорії 10 – 11 років - Назар Нестеренко. А найбільш фізично, морально сильним і загартованим у дисципліні «кінжал», «шабля», «меч», «шабля + кінжал» показали себе Богдана Якименко та Кирило Сенішев у категоріях 12-13 років та 18-35 років відповідно.

Найкращих спортсменів відзначили кубками, медалями та дипломами. 

Довідково.

Хортинг — український вид спортивних єдиноборств. Слово «хортинг» походить від назви острова Хортиця, де розташовувалася Запорізька Січ. 21 серпня 2009 року, Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту, офіційно визнало хортинг як вид спорту.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена