Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2016

Спеціалізована школа «Надія» відсвяткувала 24-річчя створення

Спеціалізована школа «Надія» відсвяткувала 24-річчя створення

На початку жовтня 2016 року спеціалізована загальноосвітня школа «Надія» відсвяткувала 24-річчя створення навчального закладу. Привітати учнів, батьків, педагогічний колектив завітали працівники управління освіти Солом’янської РДА, колишні випускники школи, соціальна спілка студентів НТУУ «КПІ», які взяли участь у заході в ролі волонтерів.

З нагоди свята, вихованці навчального закладу підготували різноманітні вокальні та театральні постановки. До концертної програми долучилися курсанти Національної академії внутрішніх справ, які підготували танцювальні виступи, а також виступила відома українська джазова співачка Назгуль Шукаєва. 

Довідково

Спеціальна загальноосвітня школа «Надія» міста Києва  державний навчальний заклад, заснований 2 жовтня 1992 року для дітей з комбінованими соматичними та психофізичними порушеннями, які за станом здоров’я не мають змоги навчатися в загальноосвітніх та спеціальних закладах міста.

Навчальний заклад налічує 243 учні та 110 педагогів. У рамках реформування інтернатних закладів у місті Києві до початку 2016-2017 навчального року спеціальна загальноосвітня школа «Надія» об’єдналась із спеціальною загальноосвітньою школою-інтернатом № 2 у приміщенні за адресою: вул. Янгеля, 12/2.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена