Головна  →  Новини  →  20 вересня 2013

«День гордості! День партизанської слави!»

«День гордості! День партизанської слави!»

22 вересня, наша держава святкуватиме «День партизанської слави України». Щоб привітати сивочолих сміливців, які, не шкодуючи життя, захищали Україну, на свято завітав голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький.
«Для мене честь стояти сьогодні поруч з Вами. Я пишаюся тим, що в нашому районі живете ви – герої, які відстояли рідну державу від фашистської навали. Низько вклоняюсь та висловлюю Вам сердечну вдячність, за героїчні будні в ті нелегкі часи. Сподіваюся, що Ваші самовідданість та патріотизм будуть слугувати прикладом для молодого покоління. Реалізовуючи ініціативи Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення, докладатимемо і надалі максимум зусиль, щоб допомагати Вам – гордості нашої Солом’янки. Здоров’я, сили та наснаги Вам! Зі святом!» - привітав ветеранів Максим Луцький.

Разом із очільником району привітав партизанів і голова Солом’янської районної організації ветеранів  міста Києва Борис Парафєйніков. Він побажав колишнім партизанам усього найкращого й нагадав, що саме завдяки спільним зусиллям партизанів і військових ми подолали ворога та забезпечили мирне небо над головою.

День партизанської слави відзначається щорічно 22-го вересня. Свято було встановлено в Україні Указом Президента України «Про День партизанської слави» від 30 жовтня 2001 року № 1020/2001.

 Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена