Головна  →  Новини  →  6 лютого 2017

Брати Капранови презентували новий роман у ЦРБ ім. Ф. Достоєвського

Брати Капранови презентували новий роман у ЦРБ ім. Ф. Достоєвського

Відомі українські письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі Дмитро та Віталій Капранови презентували свій новий роман "Забудь-річка". Зустріч з читачами відбулася в центральній районній бібліотеці імені Ф. Достоєвського.

У бібліотеці практикуються неординарні підходи до пізнання історії України. Тому «історичне розслідування» від Братів Капранових - саме такий формат, який якнайкраще сприймається молоддю. Роман «Забудь-річка» про 2010-2015 роки та Другу світову одночасно.

Троє хлопців волею долі йдуть на війну під одним іменем – Степан Шагута; один потрапляє до Червоної армії, другий - до дивізії «Галичина», третій - до УПА. За багато років по тому випадково зустрічаються двоє їхніх нащадків і між ними спалахує кохання. Герої ведуть родинне історичне розслідування трьох доль, які переплуталися і стали фактично однією потрійною долею – долею українця на Другій світовій війні.

«Забудь-річка» протікає між поколіннями у кожній українській родині, а щоб дізнатися, що таке пам'ять поколінь, – читаємо новий роман Братів Капранових «Забудь-річка»!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена